Tuesday, May 17, 2011

salah siapa?

skrg mood kureng okay , sedih sgt kott! erm , actually tgh berperang ke apa taktau la , taktau nak kata apa dah , yg penting aku geram sgt dkt hang tau tak!? errrrrrr. smlm dia cakap kat aku yg dia sakit kepala sgt ,sokay lah aku ajak tido awal , tido awal dari selalu -.- aku da start paham dia , 
then pagi td time pergi kerja aku terlupa nk bgtau dia , then ptg tu dia call , aku tya la gena sakit kepala lagi? dia kata ha sakit sgt . then aku suruh dia rehat , tapi dia cakap dia byk kerja . aku pun terus buat kerja aku , dan dia buat kerja dia . lps tu ptg time aku balik , aku text la cakap dah balik . dia pun dah otw balik dah time tuu , aku pun okay jala , 
then dia cakap lagi yg dia sakit kepala sgt . aku pun suruh ha dia duk rumah ,tkpyh keluar dia cakap mmg takmau keluar sbb tak larat sgt .. hmmm tapi tak lama lps tuu . dia text aku ckp kwn-2 dia mai rumah , kwn-2 ajak keluar jitra . aku tak bagi la , dia marah ;\ salah siapa? aku ckp la kat dia aku tak bg sbb dia tuh tak sihat , then dia ckp aku kongkong dia , salah siapa ni? :'( aku cuma takmau dia sakit .. aku cuma nak dia berehat .. untuk kebaikan dia jugak .. aku terkilan sgt dgn dia , sbb bila aku ajak keluar time dia sakit kepala ,mesti dia tolak . tapi bila kawan ajak ,cepat ja nak pii sampai sanggup marah aku ;/ salah siapa ha? skrg aku malas cakap byk , mls gaduh-2 aku off je handphone , yelaa bergembiralah awak dgn kawan-2 tuh haa .

 awak , saya nak dengar dari mulut awak sendiri , kalau awak tuh dah menyampah meluat kat saya , awak cakap je , saya dah tak larat nak gaduh dgn awak tahu tak? tak larat sgt , selang sehari mesti gaduh , awat haa? dah takde perasaan syg dkt sy kot , okay laaaaaaa .. :'(

______________________________________________________________________________

2 comments:

  1. sedihnya, sama sebijik ceta kita ni :'(

    ReplyDelete
  2. kan? sbb apa ha depa ni takpaham ka kita? ;/

    ReplyDelete