Sunday, April 24, 2011

sabtu .

hello peeps & stalkers ! :)
harini hari apa kawan-2? sabtu kan ? so Sabtu hari minggu . cuti ! Jyeahh-2 sapa yg tak suka bila cuti kan?
mcm biasa , lps subuh tido balik , then akan bangun pun dlm pukul 10 lebih , biasala der , nak bermanjakan diri atas katil lama-2 :) then bgn teringat baju yg tak basuh lagi . tgk raga pun penuh baju my family yg belum basuh , so settle kan dulu baju semua , lgpun mama balik kampung , tinggai la aku dgn dikman dkt rumah . hmm .. lps settle mendobi terus hingat nak kemas bilik . bilik bersepah sgt , abah marah la sbb bilik tak kemas .! haha :P *skrg bilik dah kemas okay? hehe , pastu , tgk dlm raga omaigod banyak betoi baju yg belum dilipat . apa lagi lipat la semua baju-2 tuhh , rajin kan harini? haha , dok lipat baju sambil layan maharaja lawak . then ptg tu plan nak pi lepak rumah fitri , nak makan garam belacan katanya .. :) so terus siapp pi lepak rumah diooo , smpai ke mlm dok kat rumah dia . pastu pi makan sat . lps mkn lepak karoke dkt in game , haha . ini la first time masuk ingame , perak kan? karaoke open pulak tuu , malu -.- tapi best sbb tadi tak ramai pun orang . hanya kami bertujuh dkt situ . dah melalak 3 lagu , aku balik dulu sbb ada hal sket , mlm ni kena tinggai lagi okay, tiap minggu kena tinggai ;( Sabor jelahhhhhhhh!

2 comments: