Tuesday, May 29, 2012

Hari yang paling bosan.

Sunyi, sepi. Yaaa. Memang aku akui this time aku rasa sunyi sangat. Tiada peneman. Even aku kat rumah pun aku still sunyi. Bosan! Arh, kadang tu aku sampai tak tau nak buat apa kan. Yelaa makan tdoq makan tdoq! 

Bila aku stay hostel pulak. Lagila bosan. Yg tak bosan pun bila hari ada class, jalan sana jalan sini. Kira okay lagi. Kalau hari cuti stay kat hostel? Er seriously aku cakap bosan sangat :(

And, sekarang aku taktau nak buatpa. Bila aku call someone tu, keja nak marah aku. Aku balek pun dah jarang nak jumpa aku. Pasaipa taktau lah. Emmmm.. 

Hanya mampu berdoa yg terbaik & berserah kpd Takdir! 






 

 
 

No comments:

Post a Comment